Projecten

Nieuwbouw Spinner Oldenzaal

In Oldenzaal zijn onze mannen aan het werk bij een 8-tal woningen. Deze woningen zijn nagenoeg klaar en worden in week 42 en 43 opgeleverd. De woningen zijn voorzien van een hybride installatie met een Intergas HReco cv-ketel in combinatie met een Inventum Ecolution warmtepomp. Daarnaast zijn er 15 PV panelen geplaatst met een totaal vermogen 4125Wp.

lees meer

Renovatie jaren 30 woning

In Deventer is er door ons een gehele woning uit de jaren 30 gerenoveerd. We hebben het huis mogen voorzien van een nieuwe cv-installatie met zone-regeling.

lees meer

Binnenstad Ootmarsum

In de binnenstad van Ootmarsum hebben wij verschillende projecten gerealiseerd, waaronder het Appartementencomplex Het Scheepers en de voorbereiding voor de herinrichting van Albert Heijn.

lees meer

Luxe villa

Deze prachtige villa in Meppel is van alle gemakken voorzien. Er is door de gehele woning vloerverwarming gelegd en er is gekozen voor balansventilatie.

lees meer

Energie op een duurzame manier

Een duurzame manier om een woning en het tapwater te verwarmen en/of te koelen is doormiddel van een warmtepompinstallatie. In deze installatie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke warmte uit de lucht, grond of grondwater.

lees meer

Nieuwbouw woningen

Op het gebied van nieuwbouw woningen hebben wij diverse projecten gerealiseerd, van seriematige nieuwbouwwijken tot luxe woningbouw. Vaak met een focus op duurzame oplossingen.

lees meer

Schenkerij PoortBulten

Voor Schenkerij PoortBulten hebben wij zogenaamde werktuigbouwkundig installaties gerealiseerd. Het kenmerkende zinkwerk en het sanitair zijn naast de overige installaties ook van onze hand.

lees meer

Luttermolenveld

Voor dit prachtige woonhuis aan de Luttermolenveld hebben wij verschillende werkzaamheden verricht. Naast duurzame oplossingen zoals de PV installatie moest het een mooi en esthetisch geheel worden.

lees meer