0541 - 661 227

Werken bij Vasterink

Gewoon met aandacht.

Werken bij Vasterink betekent werken met passie. Wij houden van ons werk. We houden van een uitdaging en verwachten dat ook van onze collega’s. Samen staan we sterk en gaan we voor het beste resultaat! We hechten veel waarde aan teamspirit en we gaan alleen voor de hoogste kwaliteit.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een Allround W-installatiemonteur. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij een gedreven monteur en denk je dat je ons team kunt versterken met jouw enthousiasme en talent? Dan horen wij graag van je!

Stuur open sollicitatie

Erkend leerbedrijf

stage lopen bij Vasterink

Ben jij op zoek naar een stagebedrijf waar je je volop kunt ontwikkelen en waar je skills van echte specialisten kunt afkijken? Bij ons krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan installatiewerk in de breedste zin voor mooie projecten op het gebied van woningbouw, utiliteit of restauratie. Wij zijn benieuwd naar jouw talent en we leiden graag echte vakmensen op. Je komt terecht in een hecht team waar je inbreng wordt gewaardeerd en waar we niet bang zijn voor een mooie uitdaging. Na je stage neem je een rugzak vol ervaring en kennis mee waar je mee verder kunt!

Stuur motivatie