Referenties

Roy Peters – SOM=

Som= en Vasterink werken inmiddels 7 jaar samen, Roy en Vasterink hebben een langere werkrelatie, deze is terug te leiden naar Roy zijn vorige werkgever. “Waar ik veel waarde aan hecht bij Vasterink is hun proactieve houding, daarbij hebben zij afspraak = afspraak hoog in het vaandel staan. De monteurs zijn zeer vakbekwaam en niet geheel onbelangrijk; de prijs – kwaliteitverhouding klopt. Door de korte lijntjes wordt er snel geschakeld bij Vasterink. “GEWOON. Met aandacht” dat zie ik terug in de samenwerking. Ga zo door!”

Niels Nijkamp – Bouwbedrijf Kamphuis

“Ik weet niet exact meer sinds wanneer we samen werken, maar in ieder geval al vele jaren! Destijds waren wij op zoek naar een partner die paste bij onze bedrijfsfilosofie, Vasterink kwam hierbij uit de bus. Een partner met een gedeelde visie betekent tevreden opdrachtgevers. De nieuwe slogan ‘GEWOON. Met aandacht’ zien wij zeker terug in onze samenwerking. De persoonlijke benadering, de ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ houding, en de gedeelde visie laten de bedrijfsprocessen optimaal verlopen. Vasterink is voor ons een betrouwbaar en deskundig bedrijf waar wij graag mee samenwerken.”

Ruud Pols – BOEi

“Twee jaar geleden ben ik vanuit BOEi bij het project Hazemeijer Hengelo begonnen. Vasterink was één van de installatiebedrijven waarmee destijds werd samengewerkt. Ondertussen is Vasterink het enige installatiebedrijf waarmee we zijn door gegaan. Vasterink is voor ons een betrouwbare, efficiënte partner. De kennis die zij betreffende oude gebouwen en oude installaties hebben, is essentieel voor ons. Een waardevol aspect van Vasterink is dat zij zeer korte lijnen hanteren waardoor de communicatie eenvoudig verloopt.”