0541 - 661 227

Service & Onderhoud.

Met aandacht

Een periodieke inspectie van elektrische installaties, verwarmingstoestellen, cv-ketels, warmtepompen en ventilatiesystemen behoudt de kwaliteit en verhoogt de levensduur van de installaties. Onze ervaren monteurs ontzorgen u volledig en zorgen voor een optimale werking van uw installaties.

NEN3140 keuring

DE NEN3140 keuring van uw elektrotechnische installatie is wettelijk verplicht. Periodiek kunt u bij ons uw gebouwgebonden installaties laten keuren en hiervoor het benodigde certificaat ontvangen.

Onderhoudscontracten.

Periodieke meting, keuring en installaties

U kunt voor uw zakelijke of particuliere installaties (gelegen binnen een straal van 50 km van Weerselo/De Lutte en in Nederland) een onderhoudscontract met ons afsluiten, zodat onze afdeling Service & Onderhoud uw installaties periodiek onderhouden. Naast de door ons aangelegde installaties kunt u uiteraard ook een onderhoudscontract afsluiten voor de reeds aanwezige technische installaties. Voor cv-ketels jonger dan 4 jaar kunt u een standaard onderhoudscontract downloaden en deze ingevuld aan ons retourneren zodat wij deze in het onderhoudsysteem kunnen opnemen.

Voor overige installaties kunnen wij voor u een op maat gemaakt onderhoudscontract aanbieden.

Ga naar algemene voorwaarden en onderhoudscontract