0541 - 661 227

Gewoon met aandacht.

Installateurs sinds 1990

Wij houden van ons werk. We werken met passie aan ieder nieuw project en we gaan alleen voor het allerbeste resultaat! We denken mee in alle facetten van de bouw of verbouwing van uw nieuwe woning of gebouw. We luisteren goed naar uw wensen en leveren passend maatwerk. We houden van een uitdaging en komen graag zelf ook met vernieuwende ideeën.

VAKKUNDIG MAATWERK.

met Twentse nuchterheid

De rol van de installateur wordt steeds groter in het bouwproces. Als projectmanager en algemeen aanspreekpunt staat wij naast de aannemer.

We zijn flexibel en leveren kwalitatief maatwerk, zodat u ook met volle teugen van het proces kunt genieten. Ons doel is dat alle processen soepel verlopen en dat uw woon- of werkwensen werkelijkheid worden! We zijn voorzien van een gezonde dosis Twentse nuchterheid. We houden het hoofd koel en we komen onze afspraken na. Uiteraard werken we volgens de laatste normen en regelgeving en leveren we altijd vakwerk. Een nieuwe klus is voor ons niet zomaar een project, we zijn altijd erg betrokken bij onze werkzaamheden.

We werken altijd met aandacht aan uw project. En ja, dat vinden wij heel gewoon.

Goed contact vinden wij heel gewoon.

Weerselo

Rogier Heerink
Directeur/Eigenaar
Symone Wissink
Hoofd administratie
Anne Heerink
Administratief medewerkster
Niels Pegge
Werkvoorbereider/Projectleider
Sven Olde Keizer
Werkvoorbereider / Projectleider
Jouw gezicht hier?
Solliciteer direct! Mail naar info@vasterink.nl

De Lutte

Willy Heijdens
Vestigingsleider