Projecten

Duurzame woning

Deze woning hebben we voorzien van een Nefit EnviLine lucht-water warmtepomp in combinantie met 32 stuks LG320 Wp pv-panelen.

lees meer

Graven Es ’t Oetslag

Een erg mooi project waar we aan hebben mogen werken op Graven Es ’t Oetslag in Oldenzaal. Nieuwbouw van meerdere dubbele blokken en vrijstaande woningen.

lees meer

Luxe villa

Deze prachtige villa in Meppel is van alle gemakken voorzien. Er is door de gehele woning vloerverwarming gelegd en er is gekozen voor balansventilatie.

lees meer

Energie op een duurzame manier

Een duurzame manier om een woning en het tapwater te verwarmen en/of te koelen is doormiddel van een warmtepompinstallatie. In deze installatie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke warmte uit de lucht, grond of grondwater.

lees meer

Nieuwbouw woningen

Op het gebied van nieuwbouw woningen hebben wij diverse projecten gerealiseerd, van seriematige nieuwbouwwijken tot luxe woningbouw. Vaak met een focus op duurzame oplossingen.

lees meer

Luttermolenveld

Voor dit prachtige woonhuis aan de Luttermolenveld hebben wij verschillende werkzaamheden verricht. Naast duurzame oplossingen zoals de PV installatie moest het een mooi en esthetisch geheel worden.

lees meer